Καθαρισμος Προσωπου με Υπερηχους.

Το να κρατάμε το δέρμα καθαρό απαλλαγμένο από το περιττό σμήγμα είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας. Η παραγωγή σμήγματος από τον οργανισμό μας είναι μια φυσιολογική διαδικασία που δεν σταματά ποτέ. Όμως εάν δεν υπάρχει επιμελής καθαρισμός, το σμήγμα συσσωρεύεται με αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι και να στερείτε το δέρμα επαρκούς οξυγόνωσης. Η ισορροπία μεταξύ υγρασίας και λιπαρότητας διαταράσσεται. Τότε η όψη της επιδερμίδας φαίνεται τραχιά, θαμπή κουρασμένη με σπυράκια και μαύρα στίγματα.

Ομορφιά

Περιποίηση

Υγεία

Αυτοπεποίθηση

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των υπερήχων στον καθαρισμό θεραπεύουμε το δέρμα μας τόσο μηχανικά όσο και θερμικά. Επιτυγχάνουμε μια μικρο – δερμοαπόξεση ενώ η τεχνολογία υπερήχων απομακρύνει πολύ αποτελεσματικά το σμήγμα από μέσα και όχι μόνο επιφανειακά. Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη. Ενδείκνυται ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα αλλά και για δέρματα που πρέπει να αποφεύγουν την θερμότητα. Συμβάλει στην βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων του δέρματος, και ρυθμίζει σημαντικά την παραγωγή σμήγματος. Σημαντικό είναι πως μπορούμε να επαναλαμβάνουμε την διαδικασία όσο συχνά είναι αναγκαίο, χωρίς τους περιορισμούς που υπάρχουν στον κλασσικό καθαρισμό με ατμό.

Αρχικά θα γίνει ένας επιμελής καθαρισμός για να απομακρυνθούν μακιγιάζ και ρύποι.

Στην συνέχεια με την βοήθεια της σπάτουλας, θα απομακρύνουμε το σμήγμα και θα επιμείνουμε στα σημεία που έχουν περισσότερη ανάγκη. Θα επιλέξουμε την κατάλληλη μάσκα με βάση τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Τέλος εφαρμόζουμε ενυδατική και κρέμα  με υψηλό δείκτη προστασίας.

Η περίσσια σμήγματος έχει απομακρυνθεί και οι πόροι του δέρματος είναι καθαροί.  Με την μέθοδο των υπερήχων το δέρμα μας γίνεται καθαρό και υγιές. Παρατηρούμε άμεσα την μείωση της λιπαρότητας και την βελτίωση του δέρματος.

Ο καθαρισμός με την σπάτουλα υπερήχων είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Όχι η διαδικασία δεν είναι επώδυνη και το δέρμα δεν τραυματίζεται.

Απαραίτητη είναι η καλή υγιεινή της περιοχής. Δεν πιάνουμε το πρόσωπό μας αν προηγουμένως δεν είναι καθαρά τα χέρια μας. Φροντίζουμε η πετσέτα μας και η μαξιλαροθήκη μας να είναι καθαρή. Εφαρμόζουμε αντηλιακό υψηλού δείκτη, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση καθαρισμού.